Maak kennis met onze eigenaar, Patrick ter Haar

Patrick ter Haar, de bevlogen eigenaar van ons bedrijf, heeft een indrukwekkende geschiedenis in de wereld van kitwerk. Met jarenlange ervaring die hij heeft opgedaan bij erkende kitbedrijven, is Patrick uitgegroeid tot een ware kitspecialist met een diepgewortelde passie voor zijn vak.

Zijn reis begon met het vergaren van waardevolle kennis en expertise bij gerenommeerde kitbedrijven, waar hij zich ontwikkelde tot een vaardige professional in het afdichten van diverse oppervlakken. In deze periode heeft Patrick zich toegewijd aan het verfijnen van zijn technische vaardigheden, waarbij zowel grote als kleine projecten tot in de puntjes werden geperfectioneerd.

Met trots en toewijding heeft Patrick een schat aan ervaring vergaard, wat heeft geleid tot zijn specialisatie als kitspecialist. Zijn oog voor detail, vakkundige aanpak en streven naar duurzame resultaten hebben hem een gewaardeerde naam in de branche bezorgd.

Als eigenaar van ons bedrijf brengt Patrick niet alleen zijn technische bekwaamheid met zich mee, maar ook een diepe betrokkenheid bij klanttevredenheid. Zijn persoonlijke inzet bij elk project zorgt ervoor dat klanten kunnen rekenen op een service die niet alleen professioneel is, maar ook volledig afgestemd op hun unieke behoeften.

Na jarenlang waardevolle ervaring te hebben opgedaan bij erkende kitbedrijven, voelde Patrick dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Gedreven door een diepgeworteld verlangen om zijn eigen stempel te drukken op de wereld van kitwerk, nam Patrick het moedige besluit om zijn eigen onderneming te starten.

Zijn tijd bij gerenommeerde kitbedrijven fungeerde als een leerzame periode, waarin Patrick niet alleen zijn technische vaardigheden aanscherpte, maar ook inzicht kreeg in de waarde van klantgerichtheid en ondernemerschap. Gewapend met deze inzichten en zijn passie voor hoogwaardig kitwerk, begon Patrick aan het avontuur van zelfstandig ondernemerschap.

De oprichting van zijn eigen bedrijf was niet alleen een professionele mijlpaal, maar ook een uiting van Patrick’s toewijding aan excellentie en klanttevredenheid. Als ondernemer streeft hij ernaar zijn klanten niet alleen hoogwaardige kitoplossingen voor de badkamer, keuken, ramen of vloeren en plinten te bieden, maar ook een persoonlijke en betrouwbare service die zijn reputatie als een bekwame vakman rechtvaardigt.

Het starten van zijn eigen onderneming markeerde een nieuw hoofdstuk in Patrick’s carrière, waarbij hij met trots en vastberadenheid zijn expertise en passie voor kitwerk naar nieuwe hoogten brengt. Deze stap symboliseert niet alleen zijn ondernemersgeest, maar ook zijn toewijding aan het bieden van uitmuntende dienstverlening aan klanten in ons werkgebied; Amsterdam, Noord-Holland, Almere, Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht en omstreken. Kies voor ervaring, vakmanschap en passie – kies voor Patrick ter Haar en zijn team voor al uw kitklussen.

Direct contact opnemen

AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST IN AFDICHTING!